سه شنبه, ۰۴ اردیبهشت ۱۴۰۳

برگزاری مراسم غبار روبی مزار شهدا

همزمان با آغاز دهه مبارک فجر صبح امروز مراسم غبار روبی مزار شهدا با حضور رؤسا و مسئولان دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی استان، اساتید، کارکنان و دانشجویان در بهشت زهرا همدان برگزار شد.

در ابتدای این مراسم جناب آقای اسدی رئیس محترم جهاد دانشگاهی و مسئول کمیته برگزاری دهه فجر استان در بیاناتشان ضمن گرامیداشت یاد و خاطره رشادت ها و دلاوری های شهدای دوران انقلاب اسلامی و هشت سال دفاع مقدس و درود و سلام بیکران به روح مقدس بنیانگزار جمهوری اسلامی ایران حضرت امام خمینی (ره) و همچنین تبریک ایام غرور آفرین دهه فجر به تبیین ابعاد مختلف قیام ملت بزرگ ایران به فرماندهی امام راحل پرداختند.

در ادامه مسئولان، اساتید، کارکنان و دانشجویان با نثار گل و عطر افشانی مزار شهدا یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی را گرامی داشتند.