چهارشنبه, ۲۹ فروردین ۱۴۰۳

2- ارائه مدارک ذیل به همراه فرم تقاضای وام به واحد مالی مؤسسه

- اصل و کپی کارت ملی

-اصل و کپی کارت دانشجویی

- سند تعهد محضری (در دفاتر اسناد رسمی کشور) با ضامن معتبر(کارکنان رسمی دولت)

*تعهد محضری برای دانشجویانی است که برای اولین بار از وام شهریه استفاده می کنند.

3- مراجعه به سایت صندوق رفاه دانشجویان(www.swf.ir) و ثبت نام در  پورتال دانشجویی صندوق رفاه

*دانشجویان جهت ورود به پورتال دانشجویی صندوق رفاه باید از کد ملی خود مطابق فرم نمونه موجود در پورتال استفاده نمایند.

برای کارکنان رسمی و پیمانی نهادهای عمومی غیر دولتی و بازنشسته ها به شرح بخشنامه صندوق رفاه دانشجویی ارائه گواهی کسر از حقوق، تصویر آخرین حکم استخدامی یا بازنشستگی و فیش حقوقی الزامی است.

**سقف وام شهریه برای دانشجویان مقاطع کاردانی و کارشناسی مبلغ 3000000ریال (معادل 300000 هزار تومان) می باشد.

سقف وام شهریه برای دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد پس از مشخص شدن تعداد متقاضیان اعلام می شود.

**مهلت تحویل مدارک در هر ترم در سایت مؤسسه اطلاع رسانی می شود و ثبت نام اولیه در پورتال دانشجویی صندوق رفاه الزامی است.