شنبه, ۰۱ اردیبهشت ۱۴۰۳

پذیرش دانشجو بدون آزمون در مقاطع کاردانی و کارشناسی

سازمان سنجش آموزش کشور جزییات نحوه ثبت نام بدون کنکور مؤسسات آموزش عالی را اعلام کرد. ثبت نام به صورت حضوری انجام می شود.

*متقاضیان می بایست با در دست داشتن مدارک اعلام شده در این اطلاعیه به مؤسسه مراجعه نمایند.
**مهلت ثبت نام بدون کنکور تا 15 بهمن سال ۹۶ ادامه خواهد داشت.

مدارك مورد نیاز:

۱- اصل و یا گواهی مدرك تحصیلی دیپلم چهارساله نظام قدیم با امضاء و ممهور به مهر دبیرستان یا سازمان آموزش پرورش.

۲- اصل و یا گواهی مدرك تحصیلی دیپلم نظام جدید با امضاء و ممهور به مهر دبیرستان یا سازمان آموزش پرورش.

۳- اصل و یا گواهی مدرك پیش دانشگاهی با امضاء و ممهور به مهر دبیرستان یا سازمان آموزش پرورش.

۴- گواهی اخذ مدرك كاردانی برای آن دسته از دارندگان مدرك دیپلم نظام جدید كه فاقد مدرك پیش‌دانشگاهی می‌باشند.

۵- اصل شناسنامه و ۲ برگ كپی از صفحات آن.

۶- اصل كارت ملی و ۲ برگ كپی از آن.

۷- شش قطعه عكس ۴×3 تهیه شده در سال جاری.

۸- مدرك نظام وظیفه برای برادران مشمول.

كلیه پذیرفته‌شدگان می‌بایست به همراه تصویر دیپلم نظام قدیم و یا گواهی پیش‌دانشگاهی خود، به «دفاتر پیشخوان خدمات دولت» مراجعه و تائیدیه‌ تحصیلی (ارزش تحصیلی) از اداره آموزش ‌و پرورش محل تحصیل خود را درخواست نمایند و رسید آن را در زمان ثبت‌نام به دانشگاه ارائه دهند.كلیه پذیرفته‌شدگان حتماً نام ‌رشته و مؤسسه آموزش‌عالی یا مركز و یا واحد آموزشی محل تحصیل خود را در فرم «دفاتر پیشخوان خدمات دولت» اعلام نمایند.

ضمناً داوطلبان گرامی می‌توانند سؤالات خود را با شماره‌ تلفن های زیر در میان بگذارند.

081-34246747، 081-34246748-، 081-34246515