پیام تبریک سرپرست مؤسسه به مناسبت سال بهار 1403

به نام خداوند بخشنده بخشایشگر

معجزه‌ی بهار و نشاط طبیعت پس از سرمای زمستان، جوانه‌ی امید را در دل‌ها می‌رویانَد و نوید روزگاری بهتر را به روح انسان هدیه می‌دهد. نو شدن طبیعت و گذر از فصل سرما برای همه‌ی ما یک اتفاق خوب است؛ یک رخداد شیرین که زندگی را از یکنواختی خارج می‌کند و لذتی وصف‌ناشدنی دارد. با هر حال و احوالی که به استقبال سال جدید برویم، طنین «یا مقلب القلوب و الابصار» همه‌ی دل‌ها را آرام و دعای «یا محول الحول و الاحوال» حالِ همه‌ی کسانی که نوروز را جشن می‌گیرند، خوب می‌کند. از این رو، آمدن بهار همیشه و مستقل از احوالاتِ روزگار، مبارک است.

اینجانب فرا رسیدن سال 1403خورشیدی و عید باستانی نوروز را به تمامی استادان، دانشجویان، کارمندان، دانش آموختگان و خانواده ایشان تبریک می‌گویم. همزمانی میلاد بهار مردمان و ماه مبارک رمضان، را به فال نیک گرفته و امیدوارم سال آینده، سال تحقق آرزوهای بزرگ برای تک‌تک اعضای این خانواده‌ی بزرگ باشد.