برگزاری جلسه معارفه دانشجویان کارشناسی ارشد ورودی مهر 1402

جلسه معارفه دانشجویان نو ورود با حضور سرپرست محترم مؤسسه، اعضای هیات مؤسس، مدیران محترم گروه ها روز چهارشنبه 1402/08/24 در مؤسسه برگزار گردید ابتدای جلسه سرکار خانم دکتر دانشخواه ضمن خوش آمد گویی و معارفه اعضای هیأت مؤسس به بیان قوانین و مقررات آموزشی پرداختند. در ادامه جناب آقای دکتر نصرتی ضمن خیر مقدم خلاصه ای از تاریخچه مؤسسه را بیان نمودند و در خصوص اهداف علمی مؤسسه صحبت کردند و جناب آقای دکتر محمد کاظم نظیری ضمن آرزوی موفقیت برای کلیه دانشجویان به معرفی اجمالی مؤسسه پرداختند و  پایان سال تحصیلی بسیار خوبی را برای دانشجویان خواستار شدند.

مدیران محترم گروه ها درباره قوانین پروپوزال نویسی و پایان نامه صحبت نمودند و پس از پایان صحبت های آنان جلسه با پرسخ و پاسخ دانشجویان و پذیرایی از آنان به پایان رسید.

Untitle3d