گزارش جلسه معارفه دانشجویان کارشناسی ارشد

جلسه معارفه دانشجويان كارشناسي ارشد ورودي 1401 مؤسسه آموزش عالی الوند به ميزباني ریاست محترم مؤسسه، هیأت محترم مؤسس و مدیران محترم گرو ه ها با حضور اكثريت دانشجويان كارشناسي ارشد در تاريخ 4 آبان 1401 برگزار گرديد. پس از قرائت آياتي از كلام الله مجيد سرکار خانم دکتر دانشخواه نماینده محترم هیأت مؤسس ضمن عرض خير مقدم و تبريك به دانشجويان کارشناسی ارشد، برای همه دانشجویان آرزوی موفقیت در تمام مراحل زندگی  و تحصیلی نمودند و عنوان نمودند تمامی قوانین این مجموعه مطابق الگوهای وزارت علوم می باشد. در بخش دوم جناب آقای سید آقا حسینی عضو محترم هیأت مؤْسس ضمن عرض تبریک به دانشجویان فلسفه آیات و سوره های پرحکمت قرآن کریم را بازگو نمودند و بیان کردند که از فرصت جوانی نهایت بهره را ببرید. در ادامه آقای دکتر نصرتی عضو محترم هیأت مؤسس مختصری از تاریخچه مؤسس را توضیح دادند و این گونه عنوان کردند که غریب 15 سال است این مؤسسه با تلاش بسیار زیاد ایجاد شده است و موفقیت دانشجویان در اشتغال و مدارج بالاتر را برای  دانشجویان آرزو نمودند.انتهای جلسه به پرسش و پاسخ دانشجویان اختصاص يافت و دانشجويان سوالات خود را در رابطه با موارد آموزشی و پژوهشي مطرح کردند.